Billedudjævning

Brug denne funktion til at angive billedjusteringstypen.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Billedudjævning:] i dialogboksen [Avanceret] vises, når du klikker på [Avanceret...] efter at have valgt [Manuelt] under [Farve] på fanen [Udskriftskvalitet].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Billedudjævning] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Billedudjævning:] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Billedudjævning:] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Billedudjævning:] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.

Fra

Deaktiverer kantudjævning i billeder.

Til

Udfører kantudjævning uden betingelser.

Auto

Udfører automatisk kantudjævning i billeder med en opløsning på mindre end 25% af den understøttede printeropløsning.

Mindre end 90 ppi - Mindre end 300 ppi

Udfører kun kantudjævning, hvis billedet har en billedopløsning (pixel pr. tomme), der er mindre end den værdi, du har angivet på listen.