CMYK-simuleringsprofil

Du kan simulere farvetonen i trykfarven.

Du kan vælge trykfarven fra US OffsetPrint, Euroscale og JapanColor.

Windows 95/98/Me

[CMYK-simuleringsprofil:] i dialogboksen [Avanceret] vises, når du klikker på [Avanceret...] efter at have valgt [Manuelt] under [Farve] på fanen [Udskriftskvalitet].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[CMYK-simuleringsprofil] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[CMYK-simuleringsprofil:] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[CMYK-simuleringsprofil:] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[CMYK-simuleringsprofil:] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.