Gråtoner

Brug denne til at vælge sort farvetilstand for tekst og stregtegning.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Gråtoner (tekst/streggrafik):] under [Avanceret] ved at vælge [Manuelt] under indstillingen [Farve]. [Automatisk] indstiller printeren til "Klar sort tekst".

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

Klik på [Avancerede indstillinger...] på fanen [Farve] i dialogboksen Udskriftsindstillinger, og vælg derefter indstillingen i rullelisten [Gråtoner].

Windows NT 4.0

[Gråtoner (tekst/streggrafik):] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Gråtoner (tekst/streggrafik):] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Gråtoner (tekst/streggrafik):] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.

Du kan vælge følgende indstillinger:

Sort vha. K

Udskriver med sort toner

Sort/grå vha. K

Udskriver sort med gråt.

CMY + K

Udskriver med alle tonerfarver.

Sort/grå vha. K (kun tekst)

Udskriver sort tekst i gråt.

Sort vha. K (kun tekst)

Udskriver tekst med sort toner.