Sort overtryk

Vælg, om der skal anvendes en sort farve over andre farver ved udskrivning.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Sort overtryk] under [Avanceret] ved at vælge [Manuelt] under indstillingen [Farve].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

Klik på [Avancerede indstillinger...] på fanen [Farve] i dialogboksen Udskriftsindstillinger, og marker derefter afkrydsningsfeltet [Sort overtryk].

Windows NT 4.0

[Sort overtryk] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Sort overtryk] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Sort overtryk] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.