Papirtype

Brug denne til at vælge papirtype.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Type:] på fanen [Papir].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Medietype]] under [Papirindstillinger] på fanen [Papir/Kvalitet] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Papir/Output] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Papirtype] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Papirtype] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.