Sætvis udskrivning

Brug denne funktion til sætvis udskrivning. Med funktionen udskrives der effektivt sorterede sæt af dokumenter på flere sider.

Vigtigt

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Sætvis udskrivning:] på fanen [Opsætning].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

Angiv antallet af kopier til to eller flere, og marker derefter afkrydsningsfeltet [Sætvis udskrivning] på fanen [Papir/Kvalitet] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Sætvis udskrivning:] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Sætvis udskrivning:] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Sætvis udskrivning:] på fanen [Funktion 1] under [Printerfunktioner] i printerdialogboksen.