Tonerbesparelse

Brug denne funktion til at reducere den mængde toner, der bruges ved udskrivning.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Tonerbesparelse] på fanen [Udskriftskvalitet].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Tonerbesparelse] under [Udskriftskvalitet] på fanen [Papir/Kvalitet] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Tonerbesparelse] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Tonerbesparelse] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Tonerbesparelse] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.