Gradering

Du kan vælge en bestemt graderingstype afhængigt af formålet.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

Fanen [Udskriftskvalitet].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

Klik på [Avancerede indstillinger...] på fanen [Farve] i dialogboksen Udskriftsindstillinger, og vælg derefter elementet i rullelisten [Gradering:].

Windows NT 4.0

[Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Gradering] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.