Windows Vista

Vigtigt

1. Klik på [Kontrolpanel] i menuen [Start].

2. Klik på [Printere] i området "Hardware og lyd".

3. Klik på [Tilføj en printer] øverst i vinduet.

4. Vælg [Tilføj netværksprinter, trådløs printer eller Bluetooth-printer] i vinduet [Tilføj printer], og klik derefter på [Næste].

Computeren søger efter tilgængelige Bluetooth-enheder.

5. Vælg den printer, du vil bruge, på listen over printere, der blev fundet, og klik derefter på [Næste >].

Alle de trådløse printere, der blev fundet, vises på listen over printere, der blev fundet, ikke kun Bluetooth-printere.

Sørg for, at den printer, du vælger, er en Bluetooth-printer.

6. Sæt den cd-rom, der følger med maskinen, i computerens cd-rom-drev, og klik derefter på [Gennemse computeren for driversoftware (avanceret)] i visningen [Der er fundet ny hardware].

7. Vælg den printerdriver, du vil bruge, i vinduet [Der er fundet ny hardware], og klik derefter på [Næste].

Nu starter installationen af printerdriveren.

8. Hvis vinduet [Windows Sikkerhed] vises, skal du klikke på [Installer denne driversoftware alligevel].

9. Klik på [Luk].

10. Hvis du vil ændre printernavnet, skal du indtaste det nye navn i vinduet [Indstillinger for printernavn].

11. Hvis du vil udskrive en testside, skal du klikke på [Udskriver testside] på siden "Kontroludskrift".

Ellers skal du klikke på [Udfør].