Windows XP

1. Klik på [Printere og faxenheder] i menuen [Start].

Vinduet [Printere og faxenheder] vises.

2. Klik på [Tilføj en printer].

Vinduet [Guiden Tilføj printer] åbnes.

3. Klik på [Næste >].

4. Klik på [Bluetooth-printer], og klik derefter på [Næste >].

Computeren søger efter tilgængelige Bluetooth-printere.

Hvis der findes en ny printer, vises vinduet [Guiden Ny hardware fundet]. Hvis du vil ignorere en enhed, der blev fundet, og fortsætte søgningen, skal du klikke på [Annuller]. Computeren genoptager søgningen efter andre tilgængelige Bluetooth-printere.

5. Klik på [Nej, jeg vil ikke tilslutte], og klik derefter på [Næste >].

6. Klik på [Installer fra en liste eller en bestemt placering (Avanceret)], og klik derefter på [Næste >].

7. Sæt den cd-rom, der følger med denne maskine, i computerens cd-rom-drev, marker afkrydsningsfeltet [Søg på flytbart medie (diskette, cd-rom...)], og klik derefter på [Næste >].

8. Hvis vinduet [Installation af hardware] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

9. Hvis installationen lykkedes, skal du klikke på [Udfør].

10. Vælg [Kontroludskrift], og klik derefter på [Næste >].

11. Klik på [Udfør].