Fejlfinding i forbindelse med USB

Problemer

Løsninger

Maskinen registreres ikke automatisk.

Sluk for strømmen til maskinen, tag USB-kablet ud, og sæt det i igen. Tænd derefter for maskinen igen.

Windows har allerede konfigureret USB-indstillingerne.

Åbn Windows' Enhedshåndtering, og fjern derefter enheder, der evt. er i konflikt med hinanden, under [USB-controllere]. Der er et gult ikon - [!] eller [?] - ud for enheder, der er i konflikt med hinanden. Sørg for, at du ikke ved en fejl fjerner nødvendige enheder. Se Windows Hjælp for at få flere oplysninger.