Windows Vista - USB

Vigtigt

Hvis printerdriveren allerede er installeret, aktiveres Plug and play, og ikonet for den printer, der er tilsluttet

"USB"-porten, indsættes i vinduet [Printere].

Printerdriverne kan installeres fra den cd-rom, som maskinen leveres med.

Hvis printerdriveren ikke er installeret, skal du følge Plug and play-vejledningen til printeren for at installere den fra den medfølgende

cd-rom.

1. Tilslut maskinen til computeren via USB-kablet.

Sørg for, at USB-kablet sidder ordentligt fast.

2. Vælg [Find og installer driversoftware (Anbefales)] i visningen Der er fundet ny hardware.

Klik på [Fortsæt], hvis vinduet [Brugerkontostyring] vises.

3. Når der vises en meddelelse, hvor du bliver bedt om at indsætte cd-rom'en, skal du indsætte cd-rom'en i cd-rom-drevet.

Installationen af printerdriveren startes automatisk.

Hvis "Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne software" vises under installationen, skal du vælge [Installer denne driversoftware alligevel].

4. Klik på [Afslut].

Hvis installationen lykkes, indsættes ikonet for denne printer i vinduet [Printere].