Windows 2000 - USB

Vigtigt

Hvis printerdriveren allerede er installeret, aktiveres Plug and play, og ikonet for den printer, der er tilsluttet "USB"-porten, indsættes i vinduet [Printere].

Hvis printerdriveren ikke er installeret, skal du følge Plug and play-vejledningen til printeren, og installere printerdriveren fra den medfølgende cd-rom.

1. Tilslut maskinen til computeren via USB-kablet.

Sørg for, at USB-kablet sidder ordentligt fast.

2. Klik på [Søge efter en passende driver til enheden [Anbefales]] i visningen Guiden Ny hardware fundet, og klik derefter på [Næste >].

3. Marker afkrydsningsfeltet [Angiv placering], og klik derefter på [Næste >].

4. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

5. Klik på [Afslut], når Auto Run starter.

Hvis du vil deaktivere Auto Run, skal du trykke på tasten [Skift] til venstre, når du sætter cd-rom'en i drevet, og holde tasten nede, indtil computeren er færdig med at læse fra cd-rom'en.

6. Angiv, hvor kildefilerne til printerdriveren er gemt.

Hvis cd-rom-drevet er D, bliver kildefilerne til printerdriveren gemt her:

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Language)\DISK1

7. Kontroller printerdriverens placering, og klik derefter på [OK].

8. Klik på [Næste >].

9. Klik på [Udfør].

Hvis printerdriveren allerede er installeret, aktiveres Plug and play, og ikonet for den printer, der er tilsluttet "USB001"-porten, indsættes i vinduet [Printere].