Windows Me - USB

Vigtigt

Hvis printerdriveren allerede er installeret, aktiveres Plug and play, og ikonet for den printer, der er tilsluttet "USB"-porten, indsættes i vinduet [Printere].

1. Hent USB Printing Support på leverandørens hjemmeside

Foretag en søgning til at finde navnet på din model, og hent derefter USB Printing Support på leverandørens hjemmeside.

Gem den et sted, hvor du nemt kan finde den.

2. Hent printerdriveren på leverandørens hjemmeside, og udpak den.

Udpak den til et sted, hvor du nemt kan finde den.

3. Tilslut printeren og computeren ved hjælp af USB-kablet.

Tilslut USB-kablet ordentligt. Klik på [Næste >].

4. Klik på [Søge efter en passende driver til enheden [Anbefales]] i visningen Guiden Ny hardware fundet, og klik derefter på [Næste >].

5. Marker afkrydsningsfeltet [Angiv en placering:], og klik derefter på [Gennemse...].

Dialogboksen [Angiv en mappe] vises.

6. Angiv, hvor USB Printing Support er placeret, og klik derefter på [Næste >].

7. Kontroller placeringen, og klik derefter på [Næste >].

USB Printing Support er installeret.

8. Klik på [Udfør].

Hvis printerdriveren allerede er installeret, aktiveres Plug and play, og ikonet for den printer, der er tilsluttet "USB001"-porten, indsættes i vinduet [Printere]. Klik på [Næste >].

9. Installer printerdriveren. Klik på [Søg efter den bedste driver til din enhed. [Anbefales]], og klik derefter på [Næste >].

10. Marker afkrydsningsfeltet [Angiv en placering:], og klik derefter på [Gennemse...].

Dialogboksen [Angiv en mappe] vises.

11. Angiv, hvor kildefilerne til printerdriveren er gemt, og klik derefter på [Næste >].

12. Kontroller placeringen, og klik derefter på [Næste >].

Guiden Tilføj printer starter.

13. Klik på [Udfør].

Installationen er udført. Hvis installationen lykkes, indsættes ikonet for den printer, der er tilsluttet "USB001"-porten i vinduet [Printere].