Brug af WSD-porten

Dette afsnit beskriver installation ved brug af WSD-porten.

1. Luk alle åbne programmer.

2. Klik på [Start], og klik derefter på [Netværk].

Vinduet [Netværk] vises, og enhedssøgning starter automatisk.

3. Brug som NetWare-printserver/fjernprinter

Hvis dialogboksen [Brugerkontostyring] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

Dialogboksen [Der er fundet ny hardware] vises.

4. Klik på [Find og installer driversoftware (Anbefales)].

Hvis dialogboksen [Brugerkontostyring] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

Vinduet [Der er fundet ny hardware] vises.

5. Klik på [Søg ikke online].

6. Klik på [Gennemse computeren for driversoftware (avanceret)].

7. Sæt den medfølgende cd-rom i computerens cd-rom-drev.

Hvis dialogboksen [Automatisk afspilning] vises, skal du klikke på knappen [Luk] og derefter fortsætte til trin 8.

8. Klik på [Gennemse...], og angiv derefter en placering til printerdriveren.

Hvis cd-rom-drevet er D, bliver kildefilerne til printerdriveren gemt i "D:\DRIVERS\PS\ (Sprog) \XP_VISTA\DISK1".

9. Klik på [Næste].

Hvis meddelelsen [Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware] vises, skal du klikke på [Installer denne driversoftware alligevel].

10. Klik på [Luk].

Hvis installationen lykkes, indsættes ikonet til den printer, der er tilsluttet "WSD"-porten, i vinduet [Printere].