Valg af indstillinger til ekstraudstyr til printeren

Du kan vælge indstillinger til ekstraudstyr til maskinen i printerdriveren, når tovejskommunikation er deaktiveret.

Vælg indstillinger til ekstraudstyr, når tovejskommunikation er deaktiveret.

Vigtigt

1. Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

2. Klik på ikonet for den printer, du vil bruge.

3. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

4. Klik på fanen [Tilbehør].

Under Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2 og Windows NT 4.0 skal du klikke på fanen [Enhedsindstillinger].

5. Vælg de installerede indstillinger i området [Valg], og foretag derefter de nødvendige indstillinger.

Under Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2 og Windows NT 4.0 skal du klikke på området [Installerbare indstillinger].

6. Klik på [Anvend], og klik derefter på [OK] for at lukke dialogboksen Printeregenskaber.