Installation af PostScript 3-printerdriveren (Windows 95/98/Me - TCP/IP)

Vigtigt

1. Hent PostScript 3-printerdriveren på leverandørens hjemmeside.

Foretag en søgning for at finde navnet på din model, og hent derefter PostScript 3-printerdriveren fra leverandørens hjemmeside.

Gem den et sted, hvor du nemt kan finde den.

[Gemt fil] er en selvudpakkende fil. Du skal udpakke den på forhånd. Mappen [Gemt fil] oprettes bagefter.

2. Klik på mappen [Gemt fil], og klik derefter på [Disk1].

3. Dobbeltklik på [SETUP.EXE].

Guiden Tilføj printer starter.

4. Klik på [Næste >].

5. Klik på [Lokal printer], og klik derefter på [Næste >].

Der vises en dialogboks, hvor du skal vælge printerproducent og modelnavn.

6. Vælg navnet på den maskine, hvis driver du vil installere, og klik derefter på [Næste >].

7. Klik på [Printerport] i feltet [Tilgængelige porte:], og klik derefter på [Næste >].

8. Ret printernavnet, hvis du vil, og klik derefter på [Næste >].

Marker afkrydsningsfeltet [Ja] for at konfigurere printeren som standardprinter.

9. Angiv, om der skal udskrives en testside, og klik derefter på [Udfør].

10. Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Vinduet [Printere] vises.

11. Klik på ikonet for den printer, du vil bruge. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

12. Klik på [Tilføj port...] på fanen [Detaljer].

13. Klik på [DeskTop Binder - SmartDeviceMonitor] på listen [Andet], og klik derefter på [OK].

14. Klik på [TCP/IP], og klik derefter på [Søg].

Der vises en liste over printere, der bruger TCP/IP.

15. Vælg den printer, du vil bruge, og klik derefter på [OK].

Kun printere, der svarer på en udsendelse fra computeren, vises. Hvis du vil bruge en maskine, der ikke findes på listen, skal du klikke på [Angiv adresse], indtaste maskinens IP-adresse eller værtsnavn og derefter klikke på [OK].

Du kan ikke tilføje en IP-adresse, der delvist svarer til den, der allerede bruges. Hvis " 192.168.0.2" f.eks. bruges, kan "192.168.0.2xx" ikke bruges. Tilsvarende kan "192.168.0.2" ikke bruges, hvis "192.168.0.20" bruges.

16. Kontroller, at den valgte port er fremhævet i [Udskriv til følgende port], og klik derefter på [OK].

17. Genstart computeren for at fuldføre installationen.