Installation af DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client

Vigtigt

1. Luk alle åbne programmer.

2. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et interfacesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

4. Klik på [DeskTopBinder SmartDeviceMonitor for Client].

5. Vælg et interfacesprog, og klik derefter på [Næste >].

Standardindstillingen er English.

6. Meddelelsen om at afslutte alle andre programmer vises. Afslut alle programmer, og klik derefter på [Næste >].

7. Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [Licensaftale]. Klik på [Ja] efter at have læst indholdet.

8. Klik på [Fuld installation] eller [Brugerdefineret installation].

[Fuld installation] installerer alle nødvendige programmer: DeskTopBinder Lite and SmartDeviceMonitor for Client.

[Brugerdefineret installation] installerer valgte programmer.

9. Følg instruktionerne på skærmen, og klik på [Næste >] for at fortsætte til næste trin.

10. Efter at installationen er udført, skal du vælge en af mulighederne for at genstarte computeren enten nu eller senere og klikke på [Udført].

Genstart computeren for at fuldføre installationen.