Menuen Printerfunktioner

I det følgende forklares indstillingerne og betydningerne af funktionerne på skærmbilledet Printerfunktioner. Vælg [Printerfunktioner] , når du har trykket på knappen [Brugerfunktioner/Tæller]. Du kan få flere oplysninger i Vejledning om generelle indstillinger.

Liste / testuds.

Menu

Beskrivelse

Flere lister

Du kan udskrive konfigurationsside og fejllog.

Konfigurationsside

Du kan udskrive maskinens aktuelle konfigurationsværdier.

Fejllog

Du kan udskrive fejllogs, der viser alle de fejl, der opstod under udskrivningen.

Menuliste

Du kan udskrive en menuliste, der viser maskinens funktionsmenuer.

PCL-konfigurations-/fontside

Du kan udskrive den aktuelle PCL-konfiguration og listen med installerede PCL-skrifttyper.

PS-konfigurations-/fontside

Du kan udskrive den aktuelle PS-konfiguration og listen med installerede PostScript-skrifttyper.

Denne menu kan kun vælges, hvis PostScript 3-enheden er installeret som ekstraudstyr.

PDF-konfigurations-/fontside

Du kan udskrive den aktuelle PDF-konfiguration og listen med installerede PDF-skrifttyper.

Denne menu kan kun vælges, hvis PostScript 3-enheden er installeret som ekstraudstyr.

Hex Dump

Du kan udskrive i tilstanden Hex Dump.

Vedligehold.

Menu

Beskrivelse

Menubeskyttelse

Denne indstilling giver dig mulighed for at beskytte menuindstillinger mod at blive ændret ved en fejl. Det gør det umuligt at ændre menuindstillingerne på den almindelige måde, medmindre du først udfører de nødvendige nøglehandlinger.

I et netværksmiljø er det kun administratorer, der kan ændre menuindstillinger.

Liste-/testuds.-lås

Du kan låse menuen [Liste-/testuds.] menu.

Slet alle midlertidige udskriftsjob

Du kan slette alle udskriftsjob, der er midlertidigt gemt på maskinen.

Slet alle lagrede udskriftsjob

Du kan slette alle udskriftsjob, der er gemt på maskinen.

4 Color Graphic Mode (4 Farve Grafik)

Du kan justere belysningen.

System

Menu

Beskrivelse

Udskriv fejlrapport

Du kan udskrive en fejlrapport, hvis der opstår printer- eller hukommelsesfejl.

Fortsæt automatisk

Du kan vælge denne funktion for at aktivere Fortsæt automatisk.

Hvis denne funktion er aktiveret, fortsætter udskrivningen efter en eventuel systemfejl.

Hukommelsesoverløb

Vælg denne mulighed, hvis der skal udskrives en fejlrapport i forbindelse med hukommelsesoverløb.

Jobadskillelse

Du kan aktivere Jobadskillelse.

Denne menu kan kun vises, når der er installeret en efterbehandler som ekstraudstyr.

Rotér 180 grader

Angiv, om udskriftsbilledet skal roteres 180 grader i forhold til papirretningen.

Slet midl. udskriftsjob automatisk

Du kan vælge at slette alle udskriftsjob automatisk, der er midlertidigt gemt på maskinen.

Slet lagrede udskriftsjob automatisk

Du kan vælge at slette alle udskriftsjob automatisk, der er gemt på maskinen.

Liste over udskriftsjob

Du kan indstille standardprinterskærmbilledet, når du trykker på [Udskriftsjob].

Hukommelsesanvendelse

Du kan vælge, hvor meget hukommelse der skal bruges i Fontprioritet eller Rammeprioritet, alt afhængigt af papirformat eller opløsning.

Dobbeltsidet

Du kan vælge at udskrive på begge sider af hvert ark.

Kopier

Du kan angive, hvor mange sæt der skal udskrives.

Denne indstilling kan ikke vælges, hvis det antal sider, der skal udskrives, allerede er angivet med printerdriveren eller en anden kommando.

Udskriv blank side

Du kan vælge, om der skal udskrives tomme sider eller ej.

Spoolbillede

Du kan vælge at udskrive spoolbilleder. Udskriftsjobbet, der overføres fra computeren. gemmes midlertidigt på maskinens harddisk som bitmapbilleder, der kan udskrives, når overførslen er udført. Hvis mere end et udskriftsjob overføres, udskrives et spoolbillede for hver.

Ventetid, reserveret job

Du kan vælge, hvor længe maskinen venter på at modtage et udskriftsjob, inden andre funktioner (f.eks. kopiering og scanning) må bryde ind.

Printersprog

Du kan vælge printersproget.

Alternativt papirformat

Du kan aktivere funktionen til automatisk udskiftning af papirformatet (A4LT).

Sideformat

Du kan vælge standardpapirformat.

Brevhovedindstilling

Du kan rotere originalbilleder under udskrivningen.

Ved udskrivning bliver originalbilleder altid roteret med 180 grader. Derfor bliver udskrifterne måske ikke som forventet, når der udskrives på brevpapir eller fortrykt papir, hvor retningen har betydning.

Indstillingsprioritet for bypassbakke

Du kan angive, hvilken af de to indstillinger, (printer-)Driver / kommando eller Maskinindstillinger, skal have førsteprioritet, når papirformatet til bypassbakken skal fastlægges.

Kant til kant-udskrivning

Du kan vælge, om der skal udskrives på hele siden.

Standard-printersprog

Du kan angive standardprintersproget, hvis maskinen ikke selv kan finde det automatisk.

Kassetteskift

Du kan vælge en anden papirkassette.

Host-interface

Menu

Beskrivelse

I/O-buffer

Du kan indstille størrelsen for I/O-bufferen. Det er normalt ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

I/O-timeout

Du kan indstille, hvor mange sekunder maskinen skal vente, før den afslutter et udskriftsjob. Hvis der normalt kommer data fra en anden port midt i et udskriftsjob, bør du øge denne timeoutperiode.

PCL-menu

Menu

Beskrivelse

Retning

Du kan angive sideretning.

Linjer pr. side

Du kan angive antal linjer pr. side.

Fontkilde

Du kan angive, hvor standardskrifttypen skal gemmes.

Fontnummer

Du kan angive id på den skrifttype, du vil bruge som standard.

Punktstørrelse

Du kan angive den punktstørrelse, du vil bruge til den valgte skrifttype.

Fontpitch

Du kan angive antallet af tegn pr. tomme for den valgte skrifttype.

Symbolsæt

Du kan angive en række udskriftstegn for den valgte skrifttype.

Courier font

Du kan vælge en skrifttype af courier-typen.

Udvid A4-bredde

Du kan udvide udskriftsområdets bredde, når der udskrives på A4-ark med PCL.

Tillæg CR til LF

Hvis denne funktion er aktiveret, følger vognretur efter hvert linjeskift: CR=CR, LF=CRminusLF, FF=CRminusFF.

Opløsning

Du kan angive udskriftsopløsningen i punkter pr. tomme.

PS-menu (valgfri)

Menu

Beskrivelse

Dataformat

Du kan vælge et dataformat.

Opløsning

Du kan angive udskriftsopløsningen i punkter pr. tomme.

Color Setting (Farveindstilling)

Du kan vælge en RGB-indstilling.

Color Profile (Farveprofil)

Du kan indstille farveprofilen.

PDF-menu (valgfri)

Menu

Beskrivelse

Skift PDF-password

Du kan vælge adgangskode for PDF-filen, der udfører direkte PDF-udskrivning.

PDF-gruppepassword

Du kan vælge den gruppeadgangskode, der allerede er angivet for DeskTopBinder Lite.

Opløsning

Du kan angive udskriftsopløsningen i punkter pr. tomme.

Color Setting (Farveindstilling)

Du kan vælge en RGB-indstilling.

Color Profile (Farveprofil)

Du kan indstille farveprofilen.