Sætvis udskrivning

Hvis du udskriver flere dokumenter, f.eks. til møder, kan du adskille sæt, så de udskrives i rækkefølge. Denne funktion kaldes "Sætvis udskrivning". Sætvis udskrivning gemmer data, der er blevet overført fra en computer til maskinens hukommelse eller til harddisken. Der findes tre former for Sætvis udskrivning:

Vigtigt

Former for sætvis udskrivning

• Udskriv sætvis

Udskrifterne samles som sæt i rækkefølge.

Illustration af sætvis udskrivning

• Roterende udskriv sætvis

Hvert andet udskriftssæt roteres 90 grader.

Illustration af roteret sætvis udskrivning

• Skift sætvis udskrivning

Efterbehandleren (ekstraudstyr) skal være installeret, hvis du vil bruge denne funktion.

Illustration af sætvis udskrivning

Efterbehandlerens offsetbakke flytter tilbage eller fremad, når et job eller sæt udskrives, så det næste job eller sæt flyttes og kan adskilles.

Når Roteret sætvis udskrivning er annulleret

Hvis følgende funktioner vælges, anvendes Sætvis udskrivning eller Skif sætvis udskrivning, selvom Roterende sætvis udskrivning er valgt:

• Når det kombineres med hæftefunktionen.

• Når det kombineres med hulningsfunktionen.

• Hvis der er valgt job, der indeholder sider af forskellige formater.

• Hvis udbakken er valgt.

• Når det kombineres med omslagsfunktionen.

• Når det kombineres med skillearksfunktionen.

• Når det kombineres med kapitelinddelingsfunktionen.

• Hvis faneblade er indstillet.

• Hvis et brugerdefineret papirformat er valgt.

• Når kombineret med Z-foldningsfunktionen.

• Når kombineret med skillearksfunktion.

Skilleark

Indsæt et skilleark mellem hvert sæt.

• Skilleark fremføres fra den kassette, der er angivet i maskinens standardindstillinger. Yderligere information om skillearkskassetten findes i Vejledning om generelle indstillinger.