Udskrivning af en gem udskrift midlertidigt-fil

Nedenstående procedure beskriver, hvordan du udskriver en gem udskrift midlertidigt-fil med PCL 6/5e- og RPCS-printerdriverne. Yderligere information om udskrivning af en gem udskrift midlertidigt-fil med PostScript 3-printerdriveren i PostScript 3-tillæg, der findes som PDF-fil på cd-rom'en.

Vigtigt

1. Konfigurer Gem udskrift midlertidigt i egenskaberne for printerdriveren.

Der er flere oplysninger om konfiguration af printerdrivere i de relevante hjælpefiler.

2. Klik på [Detaljer...], og indtast et bruger-ID i feltet [Bruger ID:].

3. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Jobbet for gem udskrift midlertidigt er sendt til maskinen og gemmes.

4. Tryk på knappen [Printer] på maskinens kontrolpanel for at vise printerskærmbilledet.

5. Tryk på [Udskriftsjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

6. Tryk på [Lst. Gem uds. Mdl].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Der vises en liste over de gem udskrift midlertidigt-filer, der er gemt på maskinen.

Sikkerhedsindstillingerne kan betyde, at et udskriftsjob ikke kan vises.

7. Vælg den fil, du vil udskrive, og tryk på [Udskriv].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Bekræftelsesskærmen vises.

8. Tryk på [Ja].

Gem udskrift midlertidigt-filen udskrives.

Tryk på [Nej], hvis du vil annullere udskrivningen.