Brug af funktionen Udskriftsjob

I det følgende beskrives, hvordan du udskriver filer, der er lagret i maskinen.

Følgende typer udskrivning kan vælges med printerdriveren: Prøvetryk, Sikker udskrift, Gem udskrift midlertidigt og Lagret udskrift.

Du kan udskrive eller slette de udskriftsjob, der er gemt i maskinen og som er sendt fra computere.

Hvis du vælger Prøvetryk, Sikker udskrift og Gem udskrift midlertidigt, slettes de udskriftsfiler, der er gemt i maskinen, når udskrivningen er udført. Hvis du vælger Lagret udskrift, ligger filerne stadig på maskinen, efter at udskrivningen er afsluttet.

Hvis du trykker på [Udskriftsjob] på printerskærmen, vises skærmbilledet Komplet liste eller Liste pr. bruger-ID afhængigt af, hvilken liste du vælger i [Liste over udskriftsjob].

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

Komplet liste

Hvis du vælger [Komplet liste] fra [Liste over udskriftsjob], vises det følgende skærmbillede:

Illustration af betjeningspanelskærmbillede, nummereret henvisningsillustration

1. [Job pr. bruger-ID]

Viser Liste pr. bruger-ID.

2. [Komplet liste]

Viser alle filer, der er gemt i maskinen.

3. [Liste ov. sik. udsk.job]

Viser kun sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

4. [Liste over prøvetrykjob]

Viser kun prøvetrykfiler, der er gemt i maskinen.

5. [Lst. Gem uds. Mdl]

Viser kun Gem udskrift midlertidigt-filer, der er gemt i maskinen.

6. [Liste o. lagr. udskr.job]

Viser kun Lagrede udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

7. [Detaljer]

Viser detaljer om en valgt fil.

8. [imageForrige] / [imageNæste]

Hvis listen med filer ikke kan vises i sin helhed på skærmen, skal du rulle op eller ned for at se listen.

9. [Slet]

Sletter en valgt fil.

10. [Udskriv]

Udskriver en valgt fil.

11. [Skift password]

Ændrer eller sletter adgangskoden til en fil, hvis der er indstillet en adgangskode. Hvis du vil ændre adgangskoden, skal du trykke på [Skift password], indtaste den nuværende adgangskode og derefter indtaste den nye adgangskode på bekræftelsesskærmbilledet. Hvis du vil slette adgangskoden, skal du trykke på [Skift password], lade feltet til indtastning/bekræftelse af adgangskoden være tomt og derefter trykke på [OK].

Du kan også vælge adgangskoder til de filer i Lagret udskrift, som ellers ikke har nogen adgangskoder.

12. [Ryd alt]

Sletter alle valg.

13. [Vælg alle job]

Vælger alle filer, der er gemt i maskinen.

14. Valgt:

Viser antallet af valgte filer.

15. [Afslut]

Vender tilbage til printerskærmen.

16. Bruger-ID, Dato/klokkeslæt: og Filnavn: vis

Viser tidspunktet, hvor instruktionen om at udskrive de lagrede filer blev indtastet, bruger-ID'erne og filnavnene.

Liste pr. bruger-ID

Hvis du vælger [Liste pr. bruger-ID] fra [Liste over udskriftsjob], vises det følgende skærmbillede:

Illustration af betjeningspanelskærmbillede, nummereret henvisningsillustration

1. Bruger-ID

Viser bruger-ID'erne på de brugere, der har sendt filer til maskinen.

2. [Slet]

Fjerner en markering.

3. [Afslut]

Vender tilbage til printerskærmen.

4. [Komplet liste]

Viser alle udskriftsjob.

5. [Liste pr. bruger-ID]

Viser listen over udskriftsjob for hvert bruger-ID.

6. [Udskriv alle job]

Udskriver alle de valgte typer filer, der er sendt af bruger-ID'et.

7. [imageForrige] / [imageNæste]

Hvis listen med filer ikke kan vises i sin helhed på skærmen, skal du rulle op eller ned for at se listen.

Relaterede emner

Valg af Liste over udskriftsjob