Udskrivning af passwordbeskyttede PDF-dokumenter

Følg nedenstående fremgangsmåde for at udskrive adgangskodebeskyttede PDFimagefiler.

1. I menuen [Start] skal du pege på [Alle programmer], [DeskTopBinder] og derefter klikke på [Guiden Udvidede funktioner].

Dialogboksen [Guiden Udvidede funktioner] vises.

2. Klik på [Start], og klik derefter flere gange på [Næste>], indtil dialogboksen [Udskrivningsfunktion2] vises.

3. I dialogboksen [Udskrivningsfunktion2] skal du klikke på [Egenskaber...].

Dialogboksen [PDF Egenskaber for dir. udskr.] vises.

4. Marker afkrydsningsfeltet [Anvend PDF-adgangskode] i nederste højre hjørne af skærmbilledet, og klik derefter på [OK].

5. Klik på [Næste>], indtil [Udfør] vises.

6. Klik på [Udfør].

Dialogboksen [Guiden Udvidede funktioner] lukkes.

7. Træk den PDF-fil, du vil udskrive, over ikonet Direkte PDF-udskrivning i Function Palette, og slip filen der.

Dialogboksen [Outputfilliste - PDF Direkte udskrivning] vises.

8. Klik på den PDF-fil, du vil udskrive, så den bliver fremhævet, og klik derefter på [OK].

Dialogboksen [PDF Egenskaber for dir. udskr.] vises.

9. Indtast adgangskoden for den PDF-fil, du ønsker at udskrive, i feltet [PDF-adgangskode:] nederst til højre i dialogboksen, og klik derefter på [OK].

Den adgangsbeskyttede PDFhyphenfil udskrives.