Udskrivning i sort og hvid, hvor [Fotografi] eller [DTP] vælges som [Dokumenttype]

Hvis du vælger [Fotografi] eller [DTP] som [Dokumenttype] i dialogboksen [Udskrivningsindstillinger], kan sorte tekstområder og stregtegninger detekteres som farvebilleder afhængigt af det anvendte program. Hvis dette sker, kan dokumentet udskrives og optælles som et CMYK-billede.

Hvis du vil udskrive og optælle dokumentet som et billede i sort/hvid, skal du bruge den følgende procedure til at indstille farven til sort og hvid i printerdriveren.

1. I dialogboksen over printerdriverens [Udskrivningsindstillinger] skal du klikke på fanen [Udskriftskvalitet].

2. Marker afkrydsningsfeltet [Brugerindstillinger].

3. I listefeltet skal du vælge en brugerindstilling.

4. Klik på [Skift brugerindstillinger...].

5. På fanen [Billedjusteringer] skal du vælge en dokumenttype i listen [Indlæs dokumenttyper:].

De følgende dokumenttyper kan vælges:

[Fotografi (kvalitet)], [Fotografi (hastighed)], [Fotografi (høj hastighed)], [DTP (kvalitet)], [DTP (hastighed)] og [DTP (høj hastighed)].

6. I listen [Gråtoner (tekst/streggrafik):] skal du vælge [K (sort)].

Gråtoner indstilles til helt sort, og listen [Indlæs dokumenttyper:] bliver tom.

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet [Udskriv som bitmap] på fanen [Diverse], ignoreres indstillingen af gråtoner og sorte områder med tekst og streggrafik udskrives og optælles som CMYK-billeder.

7. Klik på [OK].