Valg af printerindstillinger fra et program

Du kan vælge printerindstillinger til et bestemt program.

Hvis du vil vælge printerindstillinger for et bestemt program, skal du åbne dialogboksen [Udskriftsindstillinger] fra det pågældende program. Den følgende fremgangsmåde forklarer, hvordan du vælger printerindstillinger for Windows Vista WordPad som eksempel på, hvordan du vælger printerindstillinger for et bestemt program.

1. I menuen [Filer] skal du klikke på [Udskriv...].

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg den printer, du vil bruge, på listen [Vælg printer].

3. Klik på [Indstillinger].

Dialogboksen [Udskriftsindstillinger] vises.

4. Vælg de ønskede indstillinger, og klik derefter på [OK].