Brug af Adobe PageMaker Version 6.0, 6.5 eller 7.0

I Windows 95/98/Me/2000/XP, Windows Server 2003/2003 R2 eller Windows NT 4.0 med Adobe PageMaker skal du kopiere PPD-filer til PageMaker-mappen.

PPD-filer har filtypen .ppd i mappen "DRIVERSPSXP_VISTA(Sprog)DISK1" på cd-rom'en.

Mappen "XP_VISTA" i mappen "PS" er til Windows 2000/XP, Windows Server 2003/2003 R2. Brug den mappe, som passer til det operativsystem, du bruger i øjeblikket.

Den tredje mappe, "(Sprog)", kan erstattes af en mappe med et egnet sprognavn.

Kopier .ppd-filen til PageMaker-mappen.