Windows Vista - USB

Vigtigt

Hvis printerdriveren allerede er installeret, og plugimageandimageplay er aktiveret, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til USB-porten, i vinduet [Printere].

Printerdriverne kan installeres fra den cd-rom, som maskinen leveres med.

Hvis printerdriveren ikke allerede er installeret, skal du følge printerens plugimageandimageplay-instruktioner for at installere den fra den medfølgende cd-rom.

1. Tilslut maskinen til computeren med et USB-kabel.

Sørg for, at USB-kablet sidder ordentligt fast.

Dialogboksen [Ny hardware fundet] vises.

2. Klik på [Find og installer driversoftware (anbefales)].

Hvis dialogboksen [Brugerkontokontrol] vises, skal du klikke på [Fortsæt].

3. Klik på [Søg ikke online].

Der vises en meddelelse, der beder dig om at indsætte den medfølgende cd-rom.

4. Indsæt den medfølgende cd-rom i computerens cd-rom-drev.

Søgningen efter printerdrivere begynder, og der vises en liste med printerdrivere.

5. Vælg den printerdriver, du vil bruge, og klik derefter på [Næste].

Hvis meddelelsen [Windows kunne ikke godkende udgiveren af denne driversoftware] vises, skal du klikke på [Installer denne driversoftware alligevel].

6. Klik på [Luk].

Hvis installationen bliver gennemført, vises ikonet for den printer, der er tilsluttet til "USB001"-porten, i vinduet [Printere].