Brug som NetWare-printserver / ekstern printer

Dette afsnit beskriver, hvordan Windows-computeren bruges som NetWare-klient.

Vigtigt

Den følgende forklaring forudsætter, at NetWare Client er installeret på klientcomputeren, og at NetWare-servermiljøet er korrekt konfigureret. Installer alle nødvendige klientprogrammer, før du følger nedenstående fremgangsmåde.

Vælg indstillinger til printerdriveren, mens du er logget på NetWare-filserveren.

Der bruges følgende værdier i eksemplet:

1. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

Auto Run fungerer muligvis ikke sammen med visse styresystemsindstillinger. I det tilfælde skal du åbne "Setup.exe" i cd-rom'ens rodbibliotek.

2. Vælg et brugerfladesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

3. Klik på [PCL-/RPCS-printerdrivere].

4. Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [Licensaftale].

Når du har læst aftalen, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen.], og klik derefter på [Næste >].

5. Vælg den printerdriver, du vil bruge, i dialogboksen [Vælg program].

Du kan vælge flere printerdrivere.

6. Klik på [Næste >].

7. Marker afkrydsningsfeltet [Printernavn] for at vælge den printermodel, du vil bruge.

Printernavnet kan ændres i feltet [Skift indstillinger for 'amp;apos;Printernavn'amp;apos;].

8. hyphenDobbeltklik på printernavnet for at få vist printerindstillingerne.

De oplysninger, der bliver vist i [Bemærkning], [Driver] og [Port] varierer, alt afhængigt af operativsystem, printermodel og port.

9. Klik på [Port], og klik derefter på [Tilføj].

10. Klik på [Netværksprinter], og klik derefter på [OK].

11. hyphenDobbeltklik på navnet på NetWare-filserveren i netværkstræet.

Den oprettede kø vises.

12. Vælg printerkøen, og klik derefter på [OK].

13. Kontroller, at porten for den valgte printer vises i [Port].

14. Klik på [Fortsæt].

Nu starter installationen af printerdriveren.

15. Klik på [Udfør] i dialogboksen [Vælg program].

16. Når installationen er afsluttet, skal du vælge mellem at genstarte computeren nu eller senere, og derefter klikke på [Udfør].

Genstart computeren for at fuldføre installationen.

17. Når du har genstartet computeren, skal du åbne vinduet [Printere], og derefter åbne printeregenskaberne.

Under Windows XP eller Windows Server 2003 / 2003 R2 skal du åbne printeregenskaberne fra vinduet [Printere og faxenheder].

18. På fanen [Printerindstillinger] skal du rydde afkrydsningsfelterne [Form Feed] og [Aktiver banner].

Under Windows 2000 / XP, Windows Server 2003 / 2003 R2 eller Windows NT 4.0 skal du klikke på fanen [NetWare-indstilling].

Du skal ikke markere disse afkrydsningsfelter, da printerdriveren automatisk markerer dem. Hvis du markerer afkrydsningsfelterne, udskriver printeren muligvis ikke korrekt.

19. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen Printeregenskaber.

Relaterede emner

Fortsæt udskrivning
Bannerside
Udskrivning efter nulstilling af printeren