Startskærmbillede

Vigtigt

Illustration af betjeningspanelskærmbillede

1. Driftsstatus eller meddelelser

Viser maskinens aktuelle status, f.eks. "Klar", "Offline", og "Udskriver...". Oplysninger om udskriftsjobbet (bruger-id og dokumentnavn) vises i dette område.

2. [imageOnline]/[imageOffline]

Tryk på denne knap for at skifte mellem online og offline.

Når maskinen er online, kan den modtage data fra computeren.

Når maskinen er offline, kan den ikke modtage data fra computeren.

3. [Fortsæt udskrivning]

Tryk på denne knap for at udskrive alle resterende data i maskinens inputbuffer.

• Når maskinen er online, vises status svagt.

• Denne funktion kan ikke benyttes sammen med printersproget RPCS.

4. [Nulstil job]

Tryk for at annullere det aktuelle udskriftsjob.

Hvis du trykker på denne, mens maskinen er offline, og Hex Dump er valgt, annulleres Hex Dump.

5. [Udskriftsjob]

Tryk for at vise udskriftsjob, der er sendt fra en computer.

6. [Fejllog]

Tryk for at vise fejllogs for udskriftsjob, der er sendt fra en computer.

7. [Liste over spooling-job]

Tryk for at vise spoolede jobs.

8. Status for papirkassette-indikatorer

Indstillinger for papirkassette kommer frem.