Symboler

I denne vejledning anvendes følgende symboler:

ADVARSEL

Angiver vigtige bemærkninger om sikkerheden.

Sørg for at læse disse bemærkninger. Hvis de ignoreres, kan det medføre alvorlige skader eller dødsfald. Du finder dem i det relevante afsnit i Om denne maskine.

FORSIGTIG

Angiver vigtige bemærkninger om sikkerheden.

Sørg for at læse disse bemærkninger. Hvis de ignoreres, kan det medføre mindre eller større skader på personer eller ejendom. Du finder dem i det relevante afsnit i Om denne maskine.

Vigtigt

Angiver punkter, som du skal være opmærksom på ved brug af maskinen, samt forklaringer på sandsynlige årsager til papirfremføringsfejl, beskadigelse af originaler eller tab af data. Sørg for at læse disse forklaringer.

Bemærk

Angiver supplerende forklaringer til maskinens funktioner samt anvisninger til løsning af brugerfejl.

Reference

Dette symbol er placeret ved slutningen af afsnit. Det angiver, hvor du kan finde flere relevante oplysninger.

Angiver navne på knapper, der vises på maskinens display.

Angiver navne på knapperne på maskinens kontrolpanel.