Vejledninger til denne maskine

Læs de vejledninger, der dækker de funktioner, du ønsker at gennemføre med maskinen.

Vigtigt

Om denne maskine

Husk at læse afsnittet med sikkerhedsoplysninger i denne vejledning, inden du tager maskinen i brug.

Denne vejledning indeholder en introduktion til maskinens funktioner. Den forklarer også kontrolpanelet, forberedelsesprocedurer til brug af maskinen, hvordan der indtastes tekst, og hvordan du installerer de medfølgende cd-rom'er.

Fejlsøgning

Giver vejledning til løsning af almindelige problemer og beskrivelser af, hvordan du udskifter papir, toner, hæfteklammer og andre forbrugsvarer.

Kopi-/dokumentserverreference

Forklarer funktionerne Kopimaskine og Dokumentserver samt betjening af disse. Se også denne manual, hvis du vil have oplysninger om placering af originaler.

Faxreference

Forklarer telefaxens funktioner og betjening.

Printerreference

Forklarer printerens funktioner og betjening.

Scannerreference

Forklarer scannerens funktioner og betjening.

Netværksvejledning

Beskriver konfigurationen og anvendelsen af maskinen i et netværksmiljø samt anvendelse af den medfølgende software.

Vejledning om generelle indstillinger

Forklarer indstillinger af brugerfunktioner og adressebogsfremgangsmåder som f.eks. registrering af faxnumre, ehyphenmail-adresser og brugerkoder. Se også denne manual, hvis du vil have oplysninger om tilslutning af maskinen.

Sikkerhedsreference

Denne manual er beregnet til administratorer af maskinen. Den forklarer sikkerhedsfunktioner, som kan bruges til at forhindre uautoriseret brug af maskinen, datamanipulation eller informationslækage. Med henblik på forbedring af sikkerheden anbefaler vi, at du først foretager følgende indstillinger:

• Installer enhedscertifikatet.

• Aktiver SSL-kryptering.

• Skift brugernavn og adgangskode for administratoren ved hjælp af Web Image Monitor.

Du kan finde flere oplysninger i Sikkerhedsreference.

Sørg for at læse denne manual ved indstilling af de udvidede sikkerhedsfunktioner eller af bruger- og administratorgodkendelse.

PostScript 3-tillæg

Forklarer konfiguration og brug af PostScript 3.

UNIX-tillæg

Hvis du ønsker at læse "UNIX-tillæg", kan du besøge vores websted eller kontakte en autoriseret forhandler.

Denne manual indeholder beskrivelser af funktioner og indstillinger, som muligvis ikke er tilgængelige på denne maskine.

Information

Indeholder generelle bemærkninger om maskinen samt oplysninger om varemærker for de produktnavne, der bruges i manualerne.

Andre vejledninger

• Manualer til DeskTopBinder Lite

• Installationsvejledning til DeskTopBinder Lite

• Introduktion til DeskTopBinder

• Vejledning til Auto Document Link