Ved brug af netværksprogram

Hvis maskinen har forbindelse til et netværk, bør du være opmærksom på følgende, når maskinen sættes op eller indstillinger ændres:

Se instruktionerne til brug samt Hjælp til ScanRouter-leveringssoftware og DeskTopBinder for at få yderligere oplysninger.

Når en opkaldsrouter er tilsluttet i et netværksmiljø

Indstillinger for den leveringsserver, der skal oprettes forbindelse til, skal gøres egnet til maskinen med ScanRouter-leveringssoftware, Auto Document Link eller DeskTopBinder. Derudover skal du opsætte tilsluttede enheder, der bruger I/O-indstillingerne for administrationsprogrammet for ScanRouter-leveringssoftwaren.

Hvis netværksmiljøet ændres, skal du foretage de nødvendige ændringer for leveringsserveren, der bruger maskinen, administrationsprogrammet for klientcomputerne, Auto Document Link og DeskTopBinder. De korrekte oplysninger skal også indstilles for de tilsluttede enheder vha. I/O-indstillingerne i administrationsprogrammet for ScanRouter-leveringssoftware.

Vigtigt

• Hvis maskinen er indstillet til at oprette forbindelse til leveringsserveren via en opkaldsrouter, ringer routeren op og går online, når der sker en forbindelse til leveringsserveren. Dette kan betyde telefonafgifter.

Ved tilslutning til en computer, der bruger opkaldsadgang

• Du bør ikke installere ScanRouter-leveringssoftware på en computer, der benytter opkaldsadgang.

• Når der bruges ScanRouter-leveringssoftware, DeskTopBinder, Auto Document Link eller en TWAIN-driver på en computer med opkaldsadgang, kan en opkaldsforbindelse udføres, når der oprettes forbindelse til leveringsserveren og andet udstyr, alt afhængigt af opsætningen. Hvis computeren er indstillet til automatisk at oprette forbindelse til internettet, vises bekræftelsesdialogboksen ikke, og du kan blive pålagt telefonafgifter uden at være opmærksom på det. For at undgå unødvendige forbindelser, skal computeren indstilles, så bekræftelsesdialogboksen altid vises, før der etableres forbindelse. Gør ikke brug af unødvendige forbindelser, når du bruger ovenstående software.