Ved brug af NetWare (filserver)

Hvis NetWare-filserveren og printeren er på hver sin side af en router, sendes pakker konstant frem og tilbage, hvilket kan udløse kommunikationsafgifter. Da pakketransmission er en funktion i NetWare, skal du ændre konfigurationen af routeren. Hvis det netværk, du bruger, ikke tillader konfiguration af routeren, skal maskinen konfigureres i stedet.

Konfiguration af routeren

Filtrér pakkerne, så de ikke sendes via opkaldsrouteren.

Bemærk

• MAC-adressen på den printer, der udfører filtreringen, står på konfigurationssiden for printeren. Se Vejledning om generelle indstillinger for at få yderligere oplysninger om udskrivning af en konfigurationsside.

• Yderligere oplysninger om konfiguration af printeren, hvis routeren ikke kan konfigureres, finder du i følgende vejledning.

Konfiguration af printeren med NetWare

1. Når du har fulgt den opsætningsmetode, der er beskrevet tidligere i denne vejledning, skal du konfigurere filserveren.

2. Indstil rammetypen til et NetWare-miljø.

Bemærk

Konfiguration af printeren uden NetWare

1. Når der ikke udskrives, sender netværkskortet pakker på netværket. Indstil NetWare til "Inaktiv".