ftp/sftp

Brug kommandoen "put" eller "mput", afhængigt af hvor mange filer der skal udskrives.

Hvis der skal udskrives en enkelt fil

ftp> put \pass name\file name [option]

Udskriving fra virtuel printer

ftp> put \path name\file name [virtual printer name]

Hvis der skal udskrives flere filer

ftp> mput \pass name\file name [\pass name\file name...] [option]

Følg fremgangsmåden nedenfor, hvis du vil udskrive med kommandoen "ftp".

1. Formulér printerens IP-adresse eller værtsnavnet til værtsfilprinteren som et argument, og brug kommandoen "ftp".

% ftp printer's IP address

2. Indtast brugernavn og password, og tryk derefter på tasten [Enter].

For flere oplysninger om brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

User:

Password:

Hvis der er angivet brugergodkendelse, skal du indtaste login-brugernavn og login-password.

3. Når du udskriver en binær fil, skal du indstille filfunktionen til binær.

ftp> bin

Når du udskriver en binær fil i ASCII-tilstand, er det ikke sikkert, at udskriften bliver helt som forventet.

4. Angiv de filer, der skal udskrives.

Nedenfor kan du se eksempler på udskrivning af PostScript-filen "fil 1" i biblioteket "C:\UDSKRIV" og udskrivning af fil 1 og fil 2.

ftp> put C:\PRINT\file1 filetype=RPS

ftp> mput C:\PRINT\file1 C:\PRINT\file2

5. Afslut ftp.

ftp> bye