rcp

Registrer først printerens værtsnavn i værtsfilen.

c:> rcp [-b] \pass name\file name [pass name\file name...printer's host name:[option]

I filnavne kan "*" og "?" bruges som jokertegn.

Når du udskriver en binær fil, skal du tilføje parameteren "-b".

Hvis der bruges en printer med værtsnavnet "host" til udskrivning af en PostScript-fil, der hedder "fil 1" eller "fil 2", og som ligger i biblioteket "C:\UDSKRIV", er kommandolinjen:

c:> rcp -b C:\PRINT\file1 C:\PRINT\file2 host:filetype=RPS

Udskriving fra virtuel printer

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:[“virtual printer name”]

Bemærk

• Du kan finde yderligere oplysninger om konfiguration af den virtuelle printer i Printerreference.