spoolsw

Brug kommandoen "spoolsw" til at vise og konfigurere indstillinger for Spool-udskrivningsjob med.

Du kan kun angive protokollerne diprint, trap, lpr, ipp, ftp, sftp, ws-printer og smb (TCP/IP).

Se indstillingerne

Indstillingerne for job-spooling vises.

msh> spoolsw

Indstillinger for job-spooling

msh> spoolsw spool {on|off}

• Angiv "on" for at aktivere job-spooling eller "off" for at deaktivere denne funktion.

Nulstilling af job-spoolingsindstilling

msh> spoolsw clear job {on|off}

• Når strømmen til printeren afbrydes under job-spooling, bestemmer denne indstilling, om spool-jobbet skal udskrives igen.

Konfiguration af protokol

msh> spoolsw diprint {on|off}

msh> spoolsw lpr {on|off}

msh> spoolsw ipp {on|off}

msh> spoolsw smb {on|off}

msh> spoolsw ftp {on|off}

msh> spoolsw sftp {on|off}

msh> spoolsw {on|off}