sntp

Printeruret kan synkroniseres med et NTP-serverur vha. SNTP (Simple Network Time Protocol). Brug kommandoen "sntp" til at ændre SNTP-indstillingerne.

Se indstillingerne

msh> sntp

Konfiguration af NTP IPv4-serveradresse

Du kan angive NTP-serverens IPv4-adresse.

msh> sntp server “IPv4_address

Konfiguration af NTP-værtsnavn

Du kan angive NTP-serverens værtsnavn.

msh> sntp server “hostname”

Sletning af NTP-serverkonfiguration

msh> sntp server clear

Konfiguration af interval

msh> sntp interval “polling_time

• Du kan angive, hvor lang tid der skal gå, før printeren synkroniserer med den NTP-server, der er angivet af operatøren. Standard er 60 minutter.

• Du kan angive et interval fra 0 eller mellem 16 og 10.080 minutter.

• Hvis du angiver 0, synkroniserer printeren kun med NTP-serveren, når du tænder for printeren. Derefter synkroniserer printeren ikke med NTP-serveren.

Konfiguration af tidzone

msh> sntp timezone “±hour_time”

• Du kan angive tidsforskellen mellem printeruret og NTP-serveruret. Værdierne er mellem -12:00 og +13:00.