Besked pr. e-mail efter anmodning

1. Log på til Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration] i menuområdet, og klik derefter på [Besked pr. e-mail efter anmodning] i området [Enhedsindstillinger]

Dialogboksen for udførelse af beskedindstillinger vises.

3. Foretag følgende indstillinger:

• Kolonnen Emne for besked: Indtast en tekststreng, der skal tilføjes emnelinjen på retur-e-mails.

• Emner i kolonnen Besked om meddelelse: Du kan indstille denne efter dine behov, f.eks. maskinens placering og kontaktoplysninger om servicetekniker.

• Punkter i kolonnen Adgangsbegrænsning til oplysninger: Vælg, om der skal være adgangsbegrænsning baseret på en specifik informationskategori.

• Punkter i kolonnen Modtaget e-mail-adresse-/domænenavnsindstillinger: Indtast en e-mail-adresse eller et domænenavn til at anmode om oplysninger pr. e-mail eller til at modtage dens retur-e-mail.

4. Klik på [OK].

5. Klik på [Log ud].

6. Afslut Web Image Monitor.