Automatisk Besked pr. e-mail

1. Log på til Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration] i menuområdet, og klik derefter på [Automatisk Besked pr. e-mail] i området [Enhedsindstillinger].

Dialogboksen for udførelse af beskedindstillinger vises.

3. Foretag følgende indstillinger:

• Emner i kolonnen Besked om meddelelse: Du kan indstille denne efter dine behov, f.eks. maskinens placering og kontaktoplysninger om servicetekniker.

• Punkter i kolonnen Grupper, der skal have besked: Adresser for Besked pr. e-mail kan grupperes efter behov.

• Punkter i kolonnen Vælg grupper/emner, der skal underettes: Vælg grupper for hver beskedtype, som f.eks. maskinstatus og fejl.

For at udføre detaljerede indstillinger for disse punkter skal du klikke på [Redigér] ved siden af [Detaljerede indstillinger for hvert emne].

4. Klik på [OK].

5. Klik på [Log ud].

6. Afslut Web Image Monitor.