Start af User Management Tool

Følg fremgangsmåden nedenfor for at starte User Management Tool.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Peg på [Søg apparat] i menuen [Gruppe], og klik derefter på [IPv4], [IPX/SPX] eller [IPv4 SNMPv3].

Der vises en liste over de maskiner, der bruger den valgte protokol.

Vælg protokollen til den maskine, som du vil ændre konfiguration for.

Hvis du bruger IPv4 SNMPv3, skal du indtaste brugergodkendelsen.

3. Vælg den maskine på listen, som du vil styre.

4. Klik på [User Management Tool] i menuen [Værktøjer].

Billede af programskærmen

Der åbnes en webbrowser, og vinduet til indtastning af brugernavn og password til Web Image Monitor-administratoren vises.

5. Indtast brugernavn og password, og klik derefter på [Login].

For flere oplysninger om brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

User Management Tool starter.