Brug af et program

Dette afsnit forklarer, hvordan du henter og bruger et registreret program.

1. Kontrollér, at maskinen er indstillet til faxfunktion, og at standbydisplayet vises.

Hvis standbydisplayet ikke vises, skal du trykke på tasten [Fax].

2. Placér originalen.

3. Tryk på tasten [Programmér].

Illustration af tasten Programmér

4. Kontrollér, at du har valgt [Hent], og tryk på det registrerede programnummer.

Illustration af kontrolpanelet

Standbydisplayet vises.

Det programmerede faxnummer vises, og de registrerede indstillinger hentes.

5. Tryk på tasten [Start].

Maskinen begynder at scanne originalen.

Derefter starter transmissionen med de hentede transmissionsindstillinger.