Indsættelse af en forside, du har oprettet

Dette afsnit forklarer, hvordan du knytter en forsidefil, du har oprettet, til et faxdokument.

1. Klik på [Udskriv...] i menuen [Filer].

2. Vælg [LAN-Fax M8] på listen, og klik derefter på [Udskriv].

Dialogboksen [LAN-Fax] åbnes.

3. Klik på [Rediger forside...].

Dialogboksen [Forside] vises.

4. Vælg en forsidefil på rullelisten, eller efter du har klikket på [Gennemse...] i [Vælg forside].

Valget i [Vælg forside] annulleres ikke, medmindre du vælger en anden fil. Hvis du kun vil ændre destinationsoplysninger, skal du springe dette trin over og fortsætte til trin 5.

5. Vælg oplysningstypen fra [Til:].

Du kan vælge [Brug adressebog], [Til hvem det måtte vedrøre], [Rediger navne] eller [(Ingen)]. Når du vælger [Rediger navne], kan du indtaste navne på firma, afdeling og kontakter.

6. Marker afkrydsningsfeltet [Med en dato], hvis du vil udskrive datoen.

7. Indtast afsenderoplysningerne.

Du kan indtaste navne på firma, afdeling og kontaktpersoner samt telefon- og faxnumre.

Hvis du vil tilføje en meddelelse, skal du markere afkrydsningsfeltet [Med en meddelelse] og derefter indtaste en meddelelse.

8. Klik på [OK].

9. Angiv en destination.

10. Klik på fanen [Afsendelsesindstillinger], og marker afkrydsningsfeltet [Vedhæft forside].

11. Klik på [Send] eller [Send & udskriv].