Lagring som filtype

Du kan gemme faxdokumentet i TIFF-format (TIFF-F).

1. Klik på [Afsendelsesindstillinger].

Fanen [Afsendelsesindstillinger] vises.

2. Marker afkrydsningsfeltet [Gem som fil].

3. Klik på [Gem til...].

4. Marker en mappe i mappestrukturen.

5. Vælg en metode til filnavngivning.

Hvis du vil indtaste et navn manuelt, skal du markere afkrydsningsfeltet [Angiv filnavn, når der gemmes]. Marker afkrydsningsfeltet [Opretter automatisk en ny fil] for at tilføje et navn til filen og gemme den automatisk.

6. Klik på [OK].

7. Klik på [Gem] eller [Gem og send].

Hvis du vælger [Opretter automatisk en ny fil], tildeles billedfilen et navn og gemmes i den angivne mappe.

Filnavnet vil være RicHHMMSS.tif (HH: timer, MM: minutter, SS: sekunder).

8. Indtast et filnavn.

På dette sted kan du også ændre mappen.

9. Klik på [Gem].

Billedfilen gemmes i den angivne mappe.