Installation af individuelle programmer

Du skal installere en LAN-fax-driver på din computer, inden du bruger LAN-fax-funktionerne.

LAN-fax-driveren på den cd-rom, der følger med maskinen.

Adressebogen og LAN-Fax Cover Sheet Editor installeres med LAN-faxdriveren. Du kan redigere LAN-Fax-destinationerne ved hjælp af adressebogen. Med LAN-Fax Cover Sheet Editor kan du redigere LAN-Fax-forsider.

For at installere LAN-fax-driveren, adressebogen og LAN-Fax Cover Sheet Editor på én gang skal du gøre følgende.

Vigtigt

1. Luk alle kørende programmer.

2. Sæt den cd-rom, der fulgte med denne maskine, i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter automatisk, og vinduet til valg af sprog vises.

Afhængigt af dine indstillinger for operativsystemet starter installationsprogrammet muligvis ikke automatisk. Hvis det ikke gør det, skal du dobbeltklikke på "Setup.exe", der ligger i rodmappen på cd-rommen, for at starte programmet.

3. Vælg interfacesproget for softwaren, og klik derefter på [OK].

4. Klik på [LAN-Fax-driver].

Vinduet med softwarelicensaftalen vises.

5. Læs alle betingelserne i aftalen. Hvis du kan acceptere dem, skal du markere [Jeg accepterer aftalen.] og derefter klikke på [Næste].

Hvis du vælger [Jeg accepterer ikke aftalen.], kan du ikke afslutte installationen.

6. Kontrollér, at afkrydsningsfeltet [LAN-Fax-driver] er markeret, og klik derefter på [Næste].

7. Kontrollér, at afkrydsningsfeltet [Printernavn:<LAN-Fax M8>] er markeret, og klik derefter på [Fortsæt].

Vælg den ønskede port.

8. Klik på [Udfør].

Dialogboksen til gennemført installation vises.

9. Klik på [Udfør].

10. Klik på [Afslut].