Personlige bokse

Hvis du lagrer dine dokumenter i en personlig boks, er der ingen uautoriserede brugere, der kan læse dem.

Når du angiver en modtager for den personlige boks, sendes modtagne dokumenter automatisk direkte til den destination, du angiver. Du kan angive et faxnummer, en IP-faxdestination, en internetfaxdestination, en e-mail-destination eller en mappedestination som modtager.

For at kunne modtage dokumenter i en personlig boks, skal du oplyse afsenderen om den SUB-kode, der er programmeret for den pågældende personlige boks, og bede om at få sendt dokumentet ved hjælp af SUB-kode-transmission med den pågældende SUB-kode. Når maskinen har modtaget et fortroligt dokument, lyser indikatoren Fortrolig fil ().