Udskrivning af en fil, der er modtaget med hukommelseslås

Udskriver filer, der er modtaget med hukommelseslås.

Dette er en sikkerhedsfunktion, der er beregnet til at forhindre uautoriserede brugeres adgang til dine dokumenter. Hvis Hukommelseslåsmodtagelse er slået til, gemmes alle modtagne dokumenter i hukommelsen i stedet for at blive udskrevet automatisk. Hvis du vil udskrive dokumenterne, skal du indtaste hukommelseslås-ID'et.

Når din maskine har modtaget et dokument med hukommelseslås, blinker indikatoren Fortrolig fil ().

Før du bruger denne funktion, skal du foretage følgende forberedelser i menuen Faxfunktioner.

Se Vejledning om generelle indstillinger for at få yderligere oplysninger om disse indstillinger.

Vigtigt

1. Kontrollér, at indikatoren Fortrolig fil blinker.

Illustration af indikatoren Fortrolig fil

2. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [Udskriv huk.lås].

Hvis der ikke blev modtaget nogen dokumenter, mens hukommelseslåsmodtagelse var aktiveret, vises meddelelsen "Ingen modtaget fil.". Tryk på [Afslut].

4. Indtast et 4-cifret hukommelseslås-ID med de numeriske taster, og tryk derefter på tasten [Start].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [Slet] og derefter prøve igen.

Hvis du vil annullere udskrivning, skal du trykke på [Annullér].

Hvis hukommelseslås-ID'et ikke er korrekt, vises meddelelsen "Den angivne kode svarer ikke til den programmerede hukommelseslås-ID.". Tryk på [Afslut], og prøv igen, efter du har kontrolleret hukommelseslås-ID'et.

5. Tryk på [Afslut].