Udskrivning af en fil fra hukommelsen

Hvis du vil kontrollere indholdet af en fil, der er gemt i hukommelsen og endnu ikke er sendt, kan du bruge denne fremgangsmåde til at udskrive den.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Kontrollér / stop afs.fil].

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg den fil, du vil udskrive.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis der er angivet flere destinationer, vises kun det antal destinationer, der ikke har modtaget det dokument, du sendte.

4. Tryk på [Udskriv].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du ønsker 2-sidet udskrivning, skal du trykke på [Udskriv på 2 sider].

Hvis du vil annullere udskrivning, skal du trykke på [Annullér]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

5. Tryk på tasten [Start].

Hvis du vil annullere udskrivning, efter du har trykket på tasten [Start], skal du trykke på [Stop udskrivning]. Displayet vender tilbage til visningen i trin 4.

Gentag fra trin 3, hvis du vil udskrive en anden fil.

6. Tryk to gange på [Afslut].