Spring overskrift over
VejledningerIndholdForrigeNæsteHjælp

Ændring af transmissionstidspunktet

Du kan ændre det angivne transmissionstidspunkt med funktionen Send senere.

Du kan også slette transmissionstidspunktet. Hvis transmissionstidspunktet slettes, sendes filen med det samme.

1. Tryk på [Skift transm. / info].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Kontrollér / stop afs.fil].

Illustration af kontrolpanelet

3. Vælg den fil, hvis transmissionstidspunkt du vil ændre eller annullere.

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [Kontrol. / skift indstill.]

Illustration af kontrolpanelet

5. Tryk på [Skift afs.tidspunkt].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du trykker på [Send nu], sendes filen med det samme. Hvis en fil står på standby, sendes denne fil dog først.

6. Tryk på [Slet], indtast transmissionstidspunktet igen med de numeriske taster, og tryk derefter på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

7. Tryk på [Afslut].

Gentag fra trin 3, hvis du vil ændre et andet transmissionstidspunkt.

8. Tryk to gange på [Afslut].

Standbydisplayet vises.