Angivelse af modtagebakke for linjer

Denne funktion bruges til at angive modtagebakke for hver linjeport.

Du kan angive en bestemt bakke til hver port (telefon, internetfax, IP-fax). Du kan f.eks. angive, at dokumenter, der modtages via porten G3-1, skal føres ud i "Efterbehandler - øverste bakke", og at dokumenter, der modtages via porten G3-2, skal føres ud i "Efterbehandler - offsetbakke", hvilket gør det let at adskille filerne. Du kan også indstille maskinen til at udskrive internetfaxdokumenter og almindelige faxmeddelelser til forskellige modtagebakker.

Hvis du angiver “Postkasse” som modtagebakke, kan du indstillet maskinen til at levere dokumenter i ni bakker.