Manuel modtagelse

Når der kommer et telefonopkald ind, ringer maskinen. Hvis opkaldet er et faxdokument, skal du manuelt skifte til faxfunktion.

1. Når maskinen ringer, skal du tage røret af den eksterne telefon.

2. Hvis du hører biplyde, skal du trykke på tasten [Start] eller holde tasten [Fax] nede i et par sekunder. (Tasten [Start] fungerer kun i forbindelse med faxfunktion, når der ikke er placeret en original).

3. Læg røret til den eksterne telefon på igen. Maskinen begynder at modtage.